Search
 

Företagshälsovård

Företagshälsovård

Massage på jobbet är något som kan utnyttjas och gynna alla på er arbetsplats. Vi jobbar med att förebygga och förbättra hälsa och välbefinnande. Att ha frisk och produktiv personal gynnar även företagets ekonomi, det är en hälsoinvestering som dessutom är avdragsgill.

Idag har man ont om tid för friskvårdsaktiviteter, vi har allt mer stillasittande jobb och fritiden ska räcka till många olika sysslor. För att hinna med är det lätt hänt att till exempel fysisk aktivitet, näringsrik mat och sömn får mindre tid i schemat. Detta gör oss tyvärr sjukare. Med vår hjälp kan vi börja vända den trenden hos Era medarbetare och få dem friskare, gladare och piggare!

Här är några av de positiva effekter som massagen har
  • Ökad hälsa och välbefinnande
  • Minskar stress som ökar kreativitet och positivt tänkande
  • Ökad frisknärvaro
  • Mjukar upp spända och stela muskler
  • Lugnande effekt på nervsystemet
  • Förbättrad sömn
  • Ökad kroppskännedom

Ni sparar både tid och pengar på att vi kommer till era lokaler och utför arbetet. Om ni har ont om plats går det även att lösa att er personal kommer till vår lokal. Vi står för all utrustning som behövs, så som bänk, olja, handdukar med mera. Det enda vi behöver av er är ett rum som vi endast lånar den tiden som vi är hos er.

Vi anpassar alltid massagen efter kunden! Alla har olika rörelsemönster och därför har vi också olika problemområden, därför ingår alltid en konsultation. Forskning som gjorts och som visat bäst resultat har utgått från 40 minuters behandlingar och därför är våra behandlingar 40 minuter.

 

Prova på en dag utan avtal!

Kontakta oss för mer information.

“De som inte tror att de har tid för frisk-vård måste förr eller senare avsätta tid för sjuk-vård”

Alla terapeuter på HälsoByrån har fullständig tystnadsplikt och innehar ansvars- och behandlingsskadeförsök.

Varmt välkomna!

Boka en tid

Kontakta oss via e-post eller SMS.